Vad ger man en tonåring?

Uncategorized | lördag mars 2 2013 1:18 e m | Comments (0)

I helgen fyller äldsta dottern år och det är ju inte helt lätt att hitta en bra present till en tonåring. Ok om man har råd att köpa en bil eller en ponny, men kort sagt: det har inte vi. Jag tänkte snarare att hon skulle uppskatta en trevlig parfym, det är ju aldrig fel. Jag minns när jag fyllde 16. Vi bodde ute på landet i Norrland och allt jag ville ha var en egen skoter. Jag brukar fortfarande bli sugen på att åka upp och bränna runt i skogen, det finns ingenting roligare. Men när man bor i storstaden är ju inte snöäventyr prio ett direkt. Speciellt inte när man har jobb och barn att tänka på. Men jag tycker ändå att det vore roligt om mina egna barn började intressera sig för naturen lite mer, att vara i det vilda är en perfekt kontrast till världen de växer upp i. Men de skulle förmodligen tycka att det var en usel idé att hyra en stuga och lämna staden, deras liv kretsar ju kring tv-spel, vänner, skola och typiska storstadsaktiviteter. Det blir nog ingen skoteråkare av min dotter, men hon kommer att dofta godast i klassen i alla fall!

snöskoter

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.