Trasig bil igen

Uncategorized | onsdag januari 16 2013 2:30 e m | Comments (0)

Det är så typiskt, nu har bilen gått sönder igen! Jag vet att min bil inte är den nyaste och den bästa, då det trotts allt inte är första gången det är fel på den, men samtidigt så kan jag inte skiljas ifrån den heller då jag gillar den alldeles för mycket och tror att den trotts allt har ett par år kvar att leva. Som tur är har jag sådana snälla vänner som alltid ställer upp när det behövs och som dessutom vet hur man lagar en bil. Jag fick dessutom rekommendationen att kolla upp reservdelar till bil på internet för att hitta så bra priser som möjligt. Jag hittade bland annat den här sidan där man kan läsa om olika ställen som säljer just reservdelar, vilket alltid är bra när man har svårt att bestämma sig.

94933_1348705312
Man får vara glad att bilen inte ser ut såhär!

Nu till något helt annat. Jag tittade på tv-serien Beck häromdagen, den är ju bara så bra, det måste väl ändå de flesta hålla med mig om. Jag kan se de avsnitten jag har hemma om och om igen! Kompis till en av mina bekanta har ett finger med i en tv-serien, vilket jag tycker är väldigt roligt. Jag fick veta detta för inte alls så längesen och blev såklart inspirerad till att titta på serien ytterligare en gång. Dessutom är det skönt att skingra tankarna lite från bilproblemet jag har.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.