Smycken som present!

Uncategorized | söndag februari 10 2013 3:22 e m | Comments (0)

För några dagar sedan fyllde min vän år och dagarna innan funderade jag på vad jag skulle köpa. Det är alltid svårt att ge presenter till goda och nära vänner eftersom man är förväntad att ge något riktigt bra, eller snarare något som är väl genomtänkt. Jag visste sedan tidigare att min vän älskar allt som har med bling bling att göra. Jag begav mig således till en smyckesbutik men kunde inte riktigt hitta någonting som var hennes stil. Tillsist, när jag nästan helt givit upp hoppet, och satt hemma och surfade, hittade jag en sida som sålde fantastiska smycken. Jag beställde och bara några dagar senare kom de hem i brevlådan. Jag blev verkligen glad när jag såg dem. De var helt i min väns smak, och i min egen också för den delen. När så födelsedagsfesten var igång och min vän skulle öppna presenterna så inträffade något roligt. Då min vän öppnade min present började hon plösligt att gråta. Det visade sig nämligen att hon hade haft ett par liknande smycken då hon var liten. Dessa var nu borttappade. Så, med min present fick hon inte bara en födelsedagspresent, utan även på ett sätt åter hennes barndoms favoritsmycken. Det var ett lustigt sammanträffande.

 

Födelsedagspresent

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.