Jag och övriga familjen

Har ni också schlagerhysteri hemma hos er? Frun och barnen har laddat upp i TV-rummet med både läsk, chips och godis. Själv betackar jag mig för detta spektakel och har dragit mig undan i min ensamhet. Passar på att svara på mail och kolla upp lite saker. Sällan jag får sådan lång ”egentid” som kvällar som dessa. Därför kan jag inte skriva att jag avskyr Eurovision Song Contest.
aust
Jag gillar inte tävlingen men tycker om att jag får saker gjorda. Något som jag borde gjort för länge sedan men först kommit mig för denna afton är att skicka in en beställning, eller vad jag nu ska kalla det för, till en firma som kommer och spolar rören här i Sollentuna. För två månader sedan började det att lukta avlopp nere i källaren och det är ju ett tecken på att det verkligen är hög tid att få rören spolade.

Förutom att göra nytta så har jag även tid för att slösurfa. Jag kan sitta timmar och kolla klipp på Youtube. Fast tyvärr blir de där timmarna max tre gånger om året. Det är vi de tillfällena som jag och övriga familjens intressen går isär.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.