Hallonsaft

Uncategorized | torsdag april 11 2013 7:46 e m | Comments (0)

Nu är det snart dags för våren, tänkte jag härom dagen. Men det dröjde inte många minuter innan jag såg att himlen mulnade till och en rejäl snöstorm drog in. Än så länge är det således långt kvar tills solen och värmen anländer på riktigt. Så i väntan på denna får jag fortsätta drömma om det som komma skall.

Trött av allt mörker och frånvaro av gröna växter och sol, så har jag i veckan mest sysslat med vardagliga saker. Dels så har jag ordnat med en ny försäkring till bilen och i tisdags överraskade jag hela familjen genom att göra tacos. Det är verkligen en helt underbar rätt att äta och alla tycker om den, till och med min gamla farmor.

Nu ska jag försöka vila lite, för till helgen kommer en gammal vän till mig som jobbar som mäklare linköping. Det ska bli himla kul att ses och som vanligt är jag säker på att vi kommer hitta på ett och annat bus tillsammans. Det har vi gjort varje gång vi träffats ända sedan vi såg varandra första gången på universitetet. Men då var det lite mer alkohol inblandat. Idag får vi nöja oss med att dricka hallonsaft tillsammans med mina barn.

DownloadedFile-172

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.