Gamla vänner, nya tider

Uncategorized | tisdag april 16 2013 6:09 e m | Comments (0)

Det var verkligen superkul att träffa min gamla pluggkompis igen, även om man kanske får mer tid att prata när det inte är barn med. Men vi hann diskutera allt från hennes nya romans med någon mystisk man som tydligen är jättelik skådespelaren Ed Harris, till renoveringar av kök och badrum. Vi har ju ungefär samma smak, hon och jag, så man skiljs alltid åt full av matnyttiga tips. Och jag är verkligen sugen på att renovera lite hemma, men när är man inte det … Det vore verkligen toppen med lite nya kakelgolv och någon ultramodern spis. Det känns som att alla våra vänner har fixat upp sina hem, men vårt har sett likadant ut sedan vi flyttade in. Men när man har massa ungar att se efter hela tiden blir det ju inte så mycket tid över till annat. Det är helt enkelt alltid något som har högre prioritet än en själv nu för tiden. Ibland önskar jag bara att jag kunde vrida tillbaka klockan till studietiden, när livet var som allra friast. Å andra sidan hade jag aldrig några pengar då, så jag kunde inte göra så mycket i alla fall. Studiemedlet räckte ju i max en vecka …

Så här kul bodde man förr i tiden ...

Så här kul bodde man förr i tiden …

 

 

 

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.