En ny trimmer

Livet i övrigt | lördag februari 18 2017 3:01 e m | Comments (0) Tags: , , , , ,

Kolla vad jag precis köpt!
trimmer
En ny trimmer till sommaren. I år ska allt sly väck! Jag har haft en trimmer tidigare men den har varit för vek att få undan all sly utan mest bara fungerat på högt gräs. Den här modellen är alltså betydligt starkare och fungerar väl även som en slåtterbalk. Jag hoppas på det iallafall. Jag har alltid tycket om produkter från Stiga eftersom de har så hög kvalité och jag beställde den direkt från deras hemsida.

Jag kan sitta på hemsidor som Stiga och Clas Ohlson i timmar. Lite som makan då hon får hem IKEA-katalogen. Det finns så många bra och praktiska saker som jag inte visste att jag egentligen behövde. Fast så vips står de på min önskelista. Som exempelvis den här sopen som skulle ge mig hela villakvarterets snyggaste uppfart.
sop
Det påminner verkligen om när jag var liten och satt och kryssade för vad jag ville ha i leksakkatalogen och sedan skickade till farmor och mormor. Skillnad är att nu får jag köpa det jag själv vill ha och att ”leksakerna” är aningen dyrare.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.